1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Buğra Ekin son yolculuğuna uğurlandı göz yaşları sel olup aktı

Buğra Ekin son yolculuğuna uğurlandı göz yaşları sel olup aktı

featured

Bodrum ‘da , park halindeki TIR’a arkadan çarpan motosiklet sürücüsü Buğra Ekin (gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Annenin feryatları yürekleri dağladı

İki ayrı kazada genç yaşta evlatlarını kaybeden anne ve babasının birbirlerine teselli etmesi yürekleri dağladı

Bodrum’da dün belediye otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden emekli imam Mehmet Kılıçaslan mezar eşilende cenaze namazı için  geldiği aynı camide oğlunu son yolculuğuna uğurlayacağız Buğra Ekin’in annesi görünce sana teselli etmeye geldim dedi.Bak bende aynı acıyı yaşıyorum yüreğim parçalanıyor biraz sonrada benim oğlumun cenazesi kılınacak diyerek binlerce cenaze kıldırdım böyle bir acı yok diyerek anneyi teselli attı anne ve babanın gözyaşları yürekleri parçaladı.

Kaza, önceki gece saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi Bodrum-Turgutreis kara yolunda meydana geldi. Buğra Ekin idaresindeki 48 AHC 514 plakalı motosiklet yol kenarında park halinde duran İsa D. (24) ait 33 DRY 43 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Ekin, motosiklet ve TIR dorsesinin arasında sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Buğra Ekin’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza nedeniyle jandarma tarafından trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandıQ Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Buğra Ekin’in cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, TIR sürücüsü İsa D. gözaltına alındı. Buğra Ekin gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı Öğle namazına müteakip Akçaalan Cuma camiinde cenaze namazı kılındı. Annenin feryatları yürekleri dağladı. Cenaze töreninde AVM alusan arkadaşları göz yaşlarına boğuldu kılınan cenaze namazının ardından Ekin son yolculuğu olan Akçaalan mezarlığına defnedildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Buğra Ekin son yolculuğuna uğurlandı göz yaşları sel olup aktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.