1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Türkbükü’nde kaçak iskelenin yıkımına başlandı

Türkbükü’nde kaçak iskelenin yıkımına başlandı

featured

Bodrum ‘da  yapı kayıt belgesi iptal edilen ve mahkeme süreçleri tamamlanan kaçak iskelelerin tahliyesine başlandı

Türkbükü Mahallesinde kaçak olduğu tesbit edilen ve yapı kayıt belgesi iptal ediilen işletmeye ait kaçak iskele Kaymakamlık Milli Emlak Müdürlüğü ve Bodrum Belediye Başkanlığı ekipleri bu sabah Türkbükü Mahallesinde bulunan işlemleri tamamlanmış iskelelerin tahliyesine başladı.Yıkılan iskelenin Eski Belediye Başkanı Halil İbrahim  Kaynar ‘aait olan otelin olduğu ,Halil İbrahim Kaynarın beyan verdiği gibi değil ön izin 2018 yılında sona ermiştir mahkeme süreçleri tamamlanmıştır kendisiyle yıkım ekibiyle yapılan görüşmede sezon sonuna kadar süre istemesi üzerine sürecin sonunda yıkım işlemi başlamıştır.

TÜM YASAL İŞLEMLER YERİNE GETİRİLDİ

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise “Kaçak iskele ile ilgili mal müdürlüğü, kaymakamlık, Liman Başkanlığı tüm kurumların bilgisi var. Ayrıca mahkeme süreci de tamamlandı. Ve iskelenin yıkımı için işletme sahibine gerekli yasal uyarılar yapıldı, süre verildi. Tüm yasal işlemler tamamlandıktan sonar yıkım başladı. Kaçak olan diğer iskeleler içinde kanununu ön gördüğü süreç izlenecek, yıkım kararı kesinleşen iskeleler yıkılacak” denildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Türkbükü’nde kaçak iskelenin yıkımına başlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.