1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı

featured

Şarkı söylediği sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Arolat’ın cenazesi yarın İzmir’de defnedilecek.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

Kadıköy’de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi.

Teşvikiye Camii’nde düzenlenen Törene Arolat’ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Taziyeleri Arolat’ın ablası Fatoş Alkan kabul etti.

Arolat’ın cenazesi, 23 Eylül Pazartesi günü İzmir Beşikçioğlu Camisi’nden öğle ezanı sonrası aile kabristanına defnedilecek.

METİN AROLAT HAKKINDA

İzmir’de 1972 yılında dünyaya gelen Metin Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında “Ayrılık Olmaz” isimli ilk albümüyle müzik piyasasına giriş yaptı.

Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. “Ayrılık Olmaz”, “Yine Bir Başıma”, “Kabul Et”, “Lütfen Yaz Gelsin”, “Çok Daha Ötesi”, “Karavan” gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yaptı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.