1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Dilara ,Alihan Sürücü muhteşem düğün ile dünya evine girdiler

Dilara ,Alihan Sürücü muhteşem düğün ile dünya evine girdiler

featured

Milas ve Bodrum’un  sevilen ve saygın iş insanı Tamer Sürücü , oğlu Aihan Sürücü’yü muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.

Haber: Selçuk AKBAŞ

Aylin ve Tamer Sürücü’nün  çiftinin ilk göz ağrısı  yakışıklı oğlu Alihan Sürücü ile Hülya Suluoğlu’nun kızı ve Kuşadası’nda tanınmış iş insanı Ünal Gürer’in kız kardeşi  Dilara Sürer ile bir ömür boyu mutluluğa “evet” dedi.

alihandugun31

Titanic Luxury Collection Otel’de gerçekleşen muhteşem düğün töreninde, iş dünyasından birçok seçkin davetli Dilara Alihan çiftinin mutluluğuna ortak oldu.   İş siyaset dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı düğün töreni nikah merasimi ile başladı. Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz Un kıydığı nikah ile genç çift bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. 

alihandugun2111

Düğünde misafirleri ile yakından ilgilenen İş insanı Tamer  Sürücü ve eşi Aylin Sürücü  , ”Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan sevenlerimize teşekkür ederiz. Düğün telaşından cemiyetimize davet etmeyi unuttuğumuz sevenlerimizden bizleri mazur görmelerini rica ediyoruz. Çeşitli sebeplerden dolayı cemiyetimize katılamayan ve bizleri telefon ile arayarak çelenk göndererek güzel dileklerini ileten sevenlerimize tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.

alihandugun51

Düğün pastası kesim töreninin ardından davetliler özel hazırlanmış menü eşliğinde düğün yemek ikramı yapıldı. Sahne alan orkestra eşliğinde  ile düğüne katılan misafirler unutulmaz bir gece yaşarken Dilara ve Alihan  uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendi düğün töreninin muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen misafirler, doyumsuz bir gece yaşadılar.

Gecenin muhteşem finali ise anın ölümsüzleştirildiği fotoğraf çekimleriyle sona erdi.Genç çif balayı için İngiltere’ye  haraket etti.

 

alihandugun61

 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Dilara ,Alihan Sürücü muhteşem düğün ile dünya evine girdiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.