1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum FK 3 galibiyetini 3 golle Adana Demir’den aldı

Bodrum FK 3 galibiyetini 3 golle Adana Demir’den aldı

featured

Bodrum FK, Trendyol Süper Lig’in 7’nci haftasında Adana Demirspor’u konuk etti.. Karşılaşma Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanıyor. Müsabakada Turgut Doman düdük çaldı..Sipay Bodrumspor 3 galibiyetini  alarak puanını 9 çıkardı.

İLK 11’LER

Bodrum FK: Souza, Celustka, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Mohammed, Ahmet Aslan, Brazao, Dimitrov, Seferi, Puşcaş.

Adana Demirspor: Vedat Karakuş, Semih Güler, Manev, Gravillon, Abdulsamet Burak, Maestro, Salih Kavrazlı, Arda Okan Kurtulan, Alioui, Ali Yavuz Kol, Aimbetov.

GOLLER: 13′ George Puşcaş, 54′ Taulant Seferi, 60′ Andrew Gravillon 81  dakiakada Bodrumspor Seferi  ile Penaltıdan yaralanamadı 83 dakika George Puşcaş,

 

Sipay Bodrum FK 3 puanı 3 golle aldı

Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 7’inci haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti. Üst üste ikinci galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip maç sonunda taraftarıyla büyük sevinç yaşadı.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 7’inci haftasında evinde Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında rakibine karşı baskılı oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, Puşcaş’ın golüyle devre arasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren Sipay Bodrum FK, 54’üncü dakikada Seferi’nin golüyle farkı ikiye taşıdı. Adana Demirspor 60’ıncı dakikada Gravillon’un golüyle farkı 1’e indirdi. Etkili hücumunu sürdüren yeşil-beyazlı ekip 82’inci dakikada Puşcaş’ın golüyle farkı yeniden 2 yaptı. Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol olmazken yeşil-beyazlı ekip sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Bu skorla birlikte Sipay Bodrum FK, maç fazlasıyla haftayı 9 puanla 8’inci sırada kapattı.

Maçın ardından açıklama yapan Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Bu ligde her maçın zorluğu var. Bu da zor maçlardan biriydi. Kağıt üzerinde 1 puanı olan bir rakiple oynadık gibi gözüküyor ama bence öyle değildi. Özellikle üç deplasman maçında çok doğru oynamışlardı. İkisine bir farklı mağlup oldular, diğerindi de berabere tamamladılar. Dolayısıyla, bence iyi, özgüvenle oynamaya çalışan bir takım vardır karşımızda. Biz de bu maçın bilincindeydik. Bu maçı kazandığımızda bize çok şey kazandıracağını biliyorduk. Yavaş yavaş da bu lige alıştığımızı düşünüyorum. Tarihimizde ilk kez bu ligte yarıştığımız için bizim yaptığımız her şey bir ilk oluyor. Süper Lig’de ilk gol, ilk galibiyet, ilk deplasman galibiyeti sonrası bugün de ilk kez iki hafta üst üste galibiyetimiz geldi. Bizim için önemli ve güzel bir maçtı. Böyle bitince çok daha güzel oldu. Adana Demirspor takımı oyunun belli dönemlerinde üstünlüğü ele aldı ama genelinde hakimiyet bizdeydi. Çok güzel gollerle maçı kazanmayı bildi oyuncularımız. Bugün çok istediler. Onlar da farkındaydı. Ama ligin zorluğu devam ediyor. Zorluklarla boğuşmaya ve kendimize yukarılarda yer edinmeye, oynadığımız oyunla keyif vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

0
komik
Komik
1
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum FK 3 galibiyetini 3 golle Adana Demir’den aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.