1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Sibel Aygan’ın katili Milas’ta yakalandı

Sibel Aygan’ın katili Milas’ta yakalandı

featured

Didim’de Öldürülen Kadının Katil Zanlısı Milas’ta Yakalandı
Didim’de eski eşi tarafından vurularak öldürülen Sibel Aygan’ın katil zanlısı, olaydan sonra kaçtığı Milas’ta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşanan cinayette, 34 yaşındaki Sibel Aygan, eski eşi Mustafa Yıldırım tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı, polis ekiplerinin hızlı çalışması sonucunda Muğla’nın Milas ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Didim ilçesi Efeler Mahallesi Zeybek Caddesi üzerinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık iki yıl önce boşanan Sibel Aygan, işe gitmek için çocuklarıyla birlikte evden çıktığı sırada, eski eşi Mustafa Yıldırım ile karşılaştı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sırasında, Mustafa Yıldırım yanında bulundurduğu tabancayla Sibel Aygan’a ateş etti.

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Sibel Aygan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Aygan, hastanede hayatını kaybetti.

Kaçan Zanlı Milas’ta Yakalandı

Olayın ardından kaçan Mustafa Yıldırım’ın Didim’den bir taksiye binerek Milas’a doğru kaçtığı tespit edildi. Polis ekipleri, zanlının izini sürerek Milas’ta yakalanmasını sağladı. Gözaltına alınan Mustafa Yıldırım’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, Didim’de yaşanan bu üzücü olayın ardından polis ekipleri, olayın detaylarını ve olay anına dair kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Yaşanan bu vahim olayda hayatını kaybeden Sibel Aygan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek. Gözaltına alınan Mustafa Yıldırım’ın ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sibel Aygan’ın katili Milas’ta yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.