1. Haberler
  2. Muğla
  3. New Holland 3S Plaza Açılışı Muğla Milas’ta Gerçekleşti

New Holland 3S Plaza Açılışı Muğla Milas’ta Gerçekleşti

featured

Önerler Motorlu Taşıtlar New Holland 3S Plaza Açılışı Muğla Milas’ta Gerçekleşti

 

Türkiye otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, pazar lideri markası New Holland’ın 3S plaza ağına bir yenisini daha ekledi. Muğla Milas’taki Önerler Motorlu Taşıtlar New Holland 3S Plaza açılışına TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné başta olmak üzere, şirket ve bayi yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.  

 

Önerler Motorlu Taşıtlar New Holland 3S Plaza açılışında konuşan TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, 70. yaşını kutlayan TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” vizyonu doğrultusunda sürdürülebilir ve verimli bir tarım için durmadan çalıştıklarını belirtti. Séjourné, “Tarımı ve şehirleri dönüştürme yolunda, bayilerimizin desteği bizim için çok önemli. Bu doğrultuda, çiftçilerimizin her ihtiyacında yanında olmak için 3S plaza ağımızı hızla dönüştürüyoruz. Önerler Motorlu Taşıtlar New Holland 3S Plaza ile bölgedeki çiftçilerimize modern ve kapsamlı hizmetler sunmayı sürdüreceğiz. Bu önemli dönüşümün gerçekleşmesine katkı sağlayan, başta Nihat Öner ve Gökhan Öner olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tesisimizin, bölgedeki çiftçilerimize ve tarımsal kalkınmaya katkıda bulunmasını umuyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Önerler Motorlu Taşıtlar New Holland 3S Plaza’da, New Holland’ın geniş ürün yelpazesi kendine yer buluyor. Muğla Milas ve çevresindeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, New Holland’ın en güncel traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanlar ve hassas tarım ürünlerinin satışı ve bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmetleri sunuluyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
1
mutlu
Mutlu
1
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
New Holland 3S Plaza Açılışı Muğla Milas’ta Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.