1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları, Bodrum’da toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları, Bodrum’da toplanıyor

featured

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları, Muğla İl Başkanlığı ev sahipliğinde Bodrumda toplanıyor

 

11-12-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan il başkanları toplantısı için 81 il başkanı Cuma akşamı Bodruma geliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özelin başkanlığında yapılacak olan toplantı için CHP Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı büyük bir heyecanla konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için titiz bir çalışma yürütüyor.

 

Muğla İl Başkanı Zekican Balcı yaptığı açıklamada, son yerel seçim sonuçlarına baktığımızda Muğlanın tüm ilçeleri ile birlikte partimiz ve ülkemizin geleceğine dair büyük bir umut ortaya koyduğunu ve Muğlanın CHPnin kalesi olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade ettiği açıklamasına şöyle devam etti:

 

Yerel seçimler öncesinde daha önce kaybettiğimiz tüm ilçe belediyelerini tekrar alacağımızı ifade etmiştik ve bunu gerçekleştirdik. Fakat öncelikle şunu da söylemek gerekir ki sadece seçimleri kazanmak yetmiyor, halkımıza hak ettiği şekilde çağdaş, eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla hizmet vermek, onların gönenç ve huzur içinde geleceğe güvenle bakması için genelde de iktidar olmak için elimizden geleni yapmaya, o güzel günlere ulaşmak adına çalışmaya devam ediyoruz.

 

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özelin de bu anlamda CHP Muğla örgütüne duyduğu güvenin bir göstergesi olan ve iktidar yürüyüşümüzde büyük bir ivme kazandıracak ‘İl Başkanları Muğla Toplantısı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ile ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Ayrıca Bodrum İlçe Başkanlığımız ve Bodrum Belediyemiz ile birlikte bu büyük buluşma için heyecan ve coşku içindeyiz.

 

Bu anlamda görev bilinci ve sorumluluklarına her zaman inandığım ilçe başkanımız Tuna Işın ve yönetimine, kadın kolu başkanımız Umut Özdoğan, gençlik kolu başkanımız Çetin Avcı ve yönetimlerine ve ilçe örgütümüze misafirperverlikle yürüttükleri hazırlıklar için teşekkürlerimi ifade etmek isterim.”

 

Var bir çaresi, o da Cumhuriyet Halk Partisi!

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın da Türkiyenin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkan Özgür Özel, genel başkan yardımcıları ve 81 ilin başkanları ile Bodrumda gerçekleştireceği toplantıyı son derece önemsediklerini ve bu konuda tüm örgütün heyecanla hafta sonuna hazırlandığını söylediği açıklamasında:

 

Muğla İl Başkanlığımızın ev sahipliğinde ve İlçe Başkanlığımızın koordinasyonuyla Bodrumda ilk defa gerçekleşecek olan il başkanları toplantısını, genel merkezimizin Muğla il örgütümüze ve dolayısıyla Bodrum ilçe örgütümüze duyduğu güvenin bir yansıması olarak kabul ediyoruz.

 

Bu anlamda son yerel seçim sonuçları ile büyük bir başarı elde eden partimizin uzun zaman sonra tekrar birinci parti olması, genç yaşlı demeden tüm yurttaşlarımızın kalbinde geleceğe dair umutları da yeniden yeşertmiştir.

 

Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediye Başkanlarımızın da ilgiyle takip ettikleri hazırlıklarımızı il ve ilçe başkanlıklarımızın ortak bir organizasyonu olarak gerçekleştirecek olmaktan dolayı mutluyuz.

 

Halkımız için halkımızla birlikte olmaya, geleceği onlarla birlikte inşa etmek ve genelde de iktidar olmak adına ‘CHP Muğla İl Başkanları Toplantısı’nda görüşülecek konuların ve alınacak kararların ülkemize hayırlı olmasını dilerim; var bir çaresi, o da Cumhuriyet Halk Partisi…”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları, Bodrum’da toplanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.