1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Sonunu Getiremediler…

Sonunu Getiremediler…

featured

Sonunu Getiremediler

YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, Eurocup Women mücadelesinde oynadığı ilk maçı kaybetti.

GSB Bodrum Spor Salonu’nda oynanan E grubu karşılaşmasında Macar Sapron Basket’i konuk eden YTR Bodrum Basketbol, son çeyreğe 10 sayı farkla girmesine rağmen karşılaşmayı 73:73 berabere bitirdi.

Uzatma devresinde de Sapron’un agresif savunması karşısında sayı bulmakta zorlanan Bodrum Basketbol karşılaşmayı 86:80 kaybetti.

Maçın ilk hücumu Bodrum Basketbol’dan gelsede ilk basket Sopron’dan Reid’le geldi.

İlk 3 dakika 10:7  Bodrum Basketbol’un üstünlüğüyle tamamlanırken, 2 tanesi 3’lük atıştan olmak üzere tüm sayılar Li’den geldi.

Bodrum Basketbol, Tina ve ve Li ile etkili olmaya çalışırken konuk takım perde sonrası penetrelerle etkili oldu. Reid’in 12 sayısıyla son 2 dakikaya 16:21 Sopron üstünlüğüyle girildi. Bu dakikadan sonra Bodrum Basketbol hücumlardan boş dönünce çeyrek 16:23 Sopron’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyrek Pelin’in 3 sayılık basketiyle başladı. Sopron koçu çeyreğin 40. saniyesinde molaya gitti. Çeyreğin 3. Dakikası Laura’nın serbest atıştan bulduğu sayılar ile 25:25 eşitlikle geçildi.

Bu bölümde içerden Li ve Laura ile sayı bulmaya çalışan Bodrum Basketbol bitime 3 dakika kala Laura’nın sol dipten bulduğu 3 sayılık atışla, uzun bir süre sonra ilk kez öne geçti. 30:27..

Bu dakikadan sonra oyun karşılıklı basketlerle dengede seyretti ve ilk yarı 39:38 Bodrum Basketbol’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İlk yarıda Bodrum Basketbol’dan Li 14 sayı 5 ribaunt, Laura 13 sayıyla oynarken Sapron Basket’te Reid 14 sayıyla takımını oyunda tuttu. Bu devrede Bodrum Basketbol’un 9 top kaybı dikkat çekiciydi.

3. Çeyreğe Sopron 4-0 lık seriyle başlarken, Li ye karşı 2 li ve 3 lü savunma önlemi almaya çalıştı. 5. dakikayı Tinanı’nın sayılarıyla 49:44 önde giren Bodrum Basketbol, seyircisinin de desteğiyle savunma dozunu iyice artırdı.

Bu dakikadan sonra hem savunma hem hücumda daha etkili olan Bodrum Basketbol 3. Çeyreği 10 sayılık farkla önde tamamladı 58:48

4. Çeyrekte özellikle Li’nin olmadığı bölümle Laura üzerinden pick and roll’erle sayı arayan Bodrum Basketbol 3. Dakikayı 63-55 önde kapattı.

Bitime 4.5 dakika kala Reid’ in bulduğu basketle sayı fark 3’e indi. Bitine 90 saniye kala Pavlopoulo’dan gelen 5 sayıyla, Sopron Basket bitime 47 saniye kala 68:71 öne geçti. Laura’nın kendi sahasından alarak son saniyede attığı inanılmaz 3’lükle beraberlik geldi ve maç uzatmaya gitti. 73-73

Maçın uzatma periodunda savunma ve hucümda daha etkili olan ve hata yapmayan Sopron Basket karşılaşmadan 86-80 galip ayrıldı.

Sopron’da Reid 26 sayı 8 asistle takımının en etkili oyuncuyu olurken Bodrum’da Laura 25, Li ise 19 sayıyla maçı tamamladı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sonunu Getiremediler…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.