1. Haberler
  2. Bodrum
  3. CHP lideri Özel 7 bölgede iktidarız

CHP lideri Özel 7 bölgede iktidarız

featured

 

CHP lideri Özel Bodrum’da konuştu “Artık sadece sahillerde değil 7 bölgede iktidarız” “ Cumhurbaşkanı adayımız aslan gibi bir Cumhuriyet Halk Partili, peki AKP’nin? Erdoğan olmazsa damadı olacak diyorlar”

 

462775952 1091471255667986 9029581714037477103 n

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen CHP İl Başkanları toplantısında konuştu. İktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Özel ve Erdoğan’ı topa tuttu ve “CHP artık sadece sahil bölgelerinde değil Türkiye’nin 7 bölgesinde iktidar. AKP bize sürekli Cumhurbaşkanı adayımızı soruyor, tuzağa düşürmek istiyorlar, Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı aslan gibi Cumhuriyet Halk Partili , AKP’nin ise ya Erdoğan seçim olmazsa damadı diyorlar” diye konuştu.

 

CHP lideri Özel Bodrum’da konuştu “Artık sadece sahillerde değil 7 bölgede iktidarız” “ Cumhurbaşkanı adayımız aslan gibi bir Cumhuriyet Halk Partili, peki AKP’nin? Erdoğan olmazsa damadı olacak diyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen CHP İl Başkanları toplantısında konuştu. İktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirten Özel ve Erdoğan’ı topa tuttu ve “CHP artık sadece sahil bölgelerinde değil Türkiye’nin 7 bölgesinde iktidar. AKP bize sürekli Cumhurbaşkanı adayımızı soruyor, tuzağa düşürmek istiyorlar, Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı aslan gibi Cumhuriyet Halk Partili , AKP’nin ise ya Erdoğan seçim olmazsa damadı diyorlar” diye konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP İL Başkanları Toplantısı’na 81 ilin başkanı katıldı.  Toplantıların açılış konuşmasına yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaklaşık 80 dakikalık konuşmasında iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi, adeta topa tuttu.

SADECE KIYILARDA DEĞİL 7 BÖLGEDE İKTİDARIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık sadece kıyalarda değil 7 bölgede iktidar olduğunu belirten Özgür Özel “ Gelecek yıl Kasım ayında seçimi öngörüyoruz, sadece kıyı bölgelerinde değil 7 bölgede iktidarız iktidara koşuyoruz. Bize sürekli Cumhurbaşkanı adayımız sorarak tuzak kuruyorlar., tuzağa düşmeyiz. Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı  Adayı aslan gibi bir Cumhuriyet Halk Partili, AKP’nin erken seçim olursa Erdoğan, seçim yapmazsa  damadını hazırlıyor diyorlar.

 

GÖZLERİNİZİN İÇİNE BAKARAK SÖYLÜYORUM

Kürsüye yumruk vurarak konuşmasını sürdüren Özgür Özel, 81 il başkanına iktidar hazır olmaları için çok çalışmaları gerektiğini belirterek “Gözlerinizin içine bakarak söylüyorum, bizi iktidara getirecek süreç yurdun heryerinde iktidara hazır olun çok çalışın, iktidara hazır olmak demek, işçinin, emekçinin, çiftçinin, emekliğinin , öğrencinin, kadınlarımızın, yoksullarımızın yanında olmak dertlerine çözüm bulmak proje üretmek onlara yakın olmak demek, bu nedenle ilçe teşkilatları ile her an seçim olacak gibi çalışmanız gerekir” diye konuştu.

 

CHP’Yİ DIŞTAN YIKAMADILAR ŞİMDİ İÇTEN ÇALIŞIYORLAR

Özel konuşmasının devamında ise CHP’yi dışardan yıkamayanların şimdi içeriden yıkmak için çalıştıklarını ancak bunlarla mücadele edeceklerini belirterek “Şimdi içimize nifak sokmaya çalışıyorlar, bu tuzaklara karşı duyarlı olacağız, buna alet olanlara en ağır cezayı vermekten çekinmeyeceğiz. CHP’yi ne içten ne dıştan yıkmayı çökertmeyi başaramayacaklar.” İfadelerini kullandı.

 

CAMBAZA BAK DİYEREK MİLLETİN CEBİNİ BOŞALTIYORLAR

Erdoğan’ın , İsrail Türkiye’ye saldıracak söylemi ile vatandaşı kandırdığını belirterek “Türkiye yurtta sulh cihanda sulh yöntemi ile hep barış içinde olmuştur. Yardım edilmesi gereken Filistin halkına desteğimizi her zaman verdik, Ukrayna’nın işgaline itiraz ettik. Ancak Erdoğan ve iktidar yeni vergiler çıkarıp savaşı bahane ederek , cambaza bek diyerek, milletin cebindeki parayı almaya çalışıyor” dedi.

Özel konuşmasında çiftçinin, emeklinin geçim zorluğundan, İstanbul Sözleşmesi’nin iptalinin ardından artan kadın cinayetlerine kadar birçok konuda AKP iktidarına sert eleştiriler yöneltti.

 

ÜZÜLMEYİN EĞİLMEYİN ENSEYİ KARARTMAYIN

Özgür Özel konuşmasının sonunda il başkanlarına yönelik olarak “Kimse üzülmesin, eğilmesin enseyi karartmasın, her derdin var bir çaresi oda Cumhuriyet Halk Partisi” diyerek alkışlar arasında konuşmasını tamamladı.

İl Başkanları Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Özgür Özel’in Bodrum’dan helikopter ile önce Datça, ardından Marmaris ve Muğla’ya geçerek açılışlara katılacağı belirtildi..

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
CHP lideri Özel 7 bölgede iktidarız
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.