1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Sipay Bodrum FK Çaykur Rizespor’u ağırlayacak

Sipay Bodrum FK Çaykur Rizespor’u ağırlayacak

featured

Sipay Bodrum FK taraftarı önünde 3 puan için ter dökecek
Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 9’uncu haftasında evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip evinde rakibine karşı 3 puan alıp ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. İyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Ligin geneli zaten zor ama bu da zorluk derecesi yüksek maçlardan bir tanesi. Milli takımlarına giden oyuncularımız var, onları bekliyoruz, sakatlık sorunu olmadan dönmelerini bekliyoruz” dedi.
Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 9’uncu haftasında evinde 21 Ekim Pazartesi saat 20.00’da Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip ligdeki çıkışını sürdürmek için taraftarı önünde sahada gülen taraf olmak istiyor. Apandisit ameliyatı geçiren Gökdeniz ve sakatlığı bulunan Cenk ile kart cezalısı Seferi maçta forma giyemeyecek. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekip ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 10 puanla 9’uncu sırada bulunuyor.

YETME NOKTASININ KIYISINA GELDİK
Çaykur Rizespor’un zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Rize takımını bulunduğu konum itibariyle değerlendirirsek yanlışa düşeriz, geçen senenin çok başarılı bir takımı. Onun üzerine bu sene çok da transferler yaptılar. Doğru da transfer yaptılar ama beş haftalık bir sıkıntı yaşadılar. İyi oynadıkları maçların karşılığını alamadılar ama neticesinde son maçta galip gelerek özgüven tazelediler. Ligimizin tecrübeli takımı, hocası tecrübeli ve iyi takım. Ligin geneli zaten zor ama bu da zorluk derecesi bence yüksek maçlardan bir tanesi. Milli takımlarına giden oyuncularımız var, onları bekliyoruz, sakatlık sorunu olmadan dönmelerini bekliyoruz. Geliştirmemiz gereken noktalar var, onları da biliyoruz. Her geçen hafta biraz daha geliştirmeye çalışıyoruz, gelişiyoruz ama şu an için her şeyi hallettik, yetiyor diyemem ama yetme noktasının kıyısına geldik diyebilirim” dedi.

BURADA 3 YIL OLDU, ÇOK MUTLU VE KEYİFLİYİM
Sipay Bodrum FK’da 3 yıldır görev yaptığını ve burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İsmet Taşdemir, “Keyifliyim, her şeyden öte çok uzun zamandır bu işi yapıyorum. Dört buçuk sene yardımcı hocalık yaptım. Daha sonra kendim teknik adamlığa adım attım. Yaklaşık sekiz dokuz yıldır teknik adam olarak çalışıyorum. Çoğu yerde başarılı da olduk. Başarılı olduğumuz yerlerin sayısı çok daha fazla ama burada çok farklı bir şey var, buradaki ortam, atmosfer, yönetim, oyuncu, teknik heyet ve taraftar burada her şey bütünleşti. Herkes herkesi çok iyi tanıyor, herkes herkesi çok iyi biliyor. Ve herkes kendi alanında kendi bölgesinde elinden gelenin en iyisini yapıyor. Dolayısıyla böyle bir uyum yakaladık burada. 3 seneyi devirdik bu ayın sonu itibariyle. Ben kendi adıma çok mutlu ve keyifliyim ama kendi adıma hayallerim ve hedeflerim her zaman daha farklı, daha da fazlası olduğu için her sene bir hayal, bir hedef yenileme şansımız oldu ve bitmiyor da evet birçok şeyi burada başardık. Ama burada başaracak daha çok şeyimiz var. Onların peşinden koşuyoruz, onların hayaliyle yanıp tutuşuyoruz. Burada ben huzurunuzda ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Gerçekten burada ön plana çıkan evet teknik adam ama arkadaşlarımın özverisi, arkadaşlarımın çalışması, arkadaşlarımın bana desteği bu bizim iyi bir ekip olmamız, önce takımımıza sirayet etti. Daha sonra da hem kamuoyuna hem de tüm Türkiye’ye gösterdik. Burada tabii ki takım arkadaşlarımla beraber, oyuncu kardeşlerim birbirimizi çok iyi tanıdık. Çok iyi anladık ve çok iyi kenetlendik. Yönetim ayağı zaten belli, teknik heyetle yöneticilerin arasında olası bir uyuşmama, sürtüşme olduğu zaman iş farklı noktalara gidiyor. Ama biz …

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sipay Bodrum FK Çaykur Rizespor’u ağırlayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.