1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Hacıosmanoğlu’nun projesi için açıklama yapıldı

Hacıosmanoğlu’nun projesi için açıklama yapıldı

featured
Önceki gün TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Milas-Boğaziçi’ndeki projesini Ağaoğlu’ndan devraldıklarına dair açıklaması ve Muğla Su İnisiyatifi’nin buna tepkisi ile ilgili yaptığımız haber sonrasında, NET Holding’ten 17 Ekim tarihli olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a bir ‘Özel Durum Açıklaması’ gönderildi ve yayınlandı

 

Konu ile ilgili olarak Ağaoğlu’ndan herhangi bir açıklama yapılmazken, NET Holding, 2006 yılında Ağaoğlu ile yaptıkları anlaşmada bir değişiklik olmadığını bildirdi. Açıklama şöyle:

“Bilindiği üzere, Muğla ili, Milas ilçesinde bulunan arsa ve araziler üzerinde yapılacak Milas Projesi kapsamında, “Düzenlenme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Hasılat Paylaşımı Esasına Göre İnşaat Sözleşmesi” Net Şirketler Grubu ile Ağaoğlu Şirketler Grubu arasında 2006 yılında imzalanmıştır.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Ekol TV’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Önce Konuştum” adlı programın bir bölümünde; Milas Projesi hakkında söylediği sözler ile ilgili yatırımcılarımızdan gelen sorulara istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması hasıl olmuştur.

Milas Projesi ile ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu ile imzalanmış olduğumuz sözleşmemizde herhangi bir değişiklik olmadığını, sözleşmemizin aynı şartlarla devam etmekte olduğunu belirtiriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Hacıosmanoğlu’nun projesi için açıklama yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.