1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Vali Akbıyık Bodrum İlçe protokolünü ziyarette bulundu

Vali Akbıyık Bodrum İlçe protokolünü ziyarette bulundu

featured

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık Bodrum Kaymakamlığını ziyaret ederek Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’den yapılan çalışmalar, ilçede devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı, istişarelerde bulundu. Vali Akbıyık İlçe ziyaretleri kapsamında Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Bodrum 1. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Arslan, Bodrum 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ve Bodrum Başsavcı Vekili Sezgin Kılıçcı’yı ziyaret etti. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutan V. Üsteğmen Anıl Aykut Dal’dan gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.Vali Akbıyık Bodrum 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya’yı ziyaret etti.Vali Dr. İdris Akbıyık Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Sahil Güvenlik Bodrum Karakol Komutanlığını ziyaret etti.Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli den bilgi aldı.

Yürütülen faaliyet ve çalışmalarla ilgili Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelekten bilgi alan Akbıyık Gözetleme Merkezinde incelemelerde bulundu.FB IMG 1729619695337

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Vali Akbıyık Bodrum İlçe protokolünü ziyarette bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.