1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum-Bodrum Etabı Başladı!

Bodrum-Bodrum Etabı Başladı!

featured

Yarışlar Heyecanla Devam Ediyor:

Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı Başladı!

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı büyük bir hızla devam ediyor. İlk gün Karaada etrafını dönerek Bodrum’un en hızlısı olabilmek için yarışan yelkenciler, ikinci güne de oldukça motive başladı.

Yarışın ikinci gününde Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı için start verildi ve tekneler bu kez Radisson Collection’un bulunduğu Akyarlar’a doğru yelken açtı. 15 mil uzunluğundaki rotada finiş hattını ilk geçen ekip olmak için bütün hünerlerini gösteren yelkenciler, rüzgârın gücünü en iyi şekilde kullanarak hızla yol almaya başladı.

Maximiles Black 36. The Bodrum Cup, sadece denizde değil karadaki etkinlikleriyle de ilgi çekiyor. Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı’nın ardından karadaki etkinlikler Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Yarış Merkezi’nde devam edecek. Saat 17.00’de Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Bodrumlu genç yelkenciler Yiğit Yalçın Çıtak ve Ecem Güzel “Deneyim Sahnesi”nde yaşadıklarını anlatacak. Ardından Deniz Alnıtemiz’in “Rüzgarın Getirdikleri” isimli stand-up gösterisi gerçekleştirilecek. Yarış Merkezi’ndeki etkinlikler, ücretsiz olarak tüm Bodrum halkının katılımına açık olacak.

Radisson Collection Hotel, Bodrum Genel Müdürü Sezgin Adalı, “Radisson Collection Hotel, Bodrum olarak bu yıl 36.sı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup’ın 23 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı ile paydaşları arasında bulunmaktan ve yelken sporuna destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Turnuvada yarışan tüm sporcuları ve misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyor ve işbirliğimizin gelecekte de devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Maximiles Black The Bodrum Cup’ın 36. Yıl Yarış Rotası:

23 Ekim Çarşamba – Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı

24 Ekim Perşembe – Metro Bodrum-Çökertme Etabı

25 Ekim Cuma Opet Çökertme-Kissebükü Etabı

26 Ekim Cumartesi Anadolu Sigorta Kissebükü-Bodrum Etabı

İlgili Kişi:Dilek ÖzcanThe Bodrum Cup İletişim [email protected] 0533 374 88 08

The Bodrum Cup hakkında

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir deniz festivalidir. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek rüzgârı tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. http://www.bodrumcup.com/

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum-Bodrum Etabı Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.