1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. DOUBLETREE BY HİLTON BODRUM IŞIL CLUB  ALL INCLUSIVE RESORT’TE YAZ RUHU DEVAM EDİYOR…

DOUBLETREE BY HİLTON BODRUM IŞIL CLUB  ALL INCLUSIVE RESORT’TE YAZ RUHU DEVAM EDİYOR…

featured

 

 

Takvimler yaz sezonunun bittiğin gösterse de Bodrum’da yılın en güzel zamanları yaşanmaya devam ediyor. Bodrum’da misafirlerine gün batımında eşsiz manzaralar sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort, misafirlerini bu eşsiz ruhun tadını Torba Koyu’nun sonsuz maviliğinde çıkarmaya davet ediyor.

 

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort, ultra her şey dahil konsepti ve yemyeşil doğasıyla sakin ve keyifli bir tatil geçirmek isteyen misafirlerine yılın en güzel döneminde tatillerinin tadını çıkarırken atölye çalışmalarına katılarak eğlenceli vakit geçirirken tatillerini farklı etkinliklerle renklendiriyorlar.

 

Ayrıca Spa Soul’un profesyonel masaj ve bakımları ile tüm yılın yorgunluğunu atarak rahatlarken, gün sonunda A La Carte restoranlardan İtalyan Restoranı Poco ve taze deniz ürünleri sunan Skorpina Restoran ile de muhteşem bir akşam yemeği deneyimi de yaşıyorlar.

 

Bu sezonu da keyifli geçirmek isteyen misafirlerimizi DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort’a bekliyoruz.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
DOUBLETREE BY HİLTON BODRUM IŞIL CLUB  ALL INCLUSIVE RESORT’TE YAZ RUHU DEVAM EDİYOR…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.