1. Haberler
  2. Bodrum
  3. BODRUM’DA CUMA NAMAZI SONRASI CAMİLERDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

BODRUM’DA CUMA NAMAZI SONRASI CAMİLERDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

featured

BODRUM’DA CUMA NAMAZI SONRASI CAMİLERDE YAĞMUR DUASI YAPILDI
Bodrum’da cuma namazı sonrası camilerde yağmur duası yapıldı.

Yaz günlerinin kurak geçmesi ,barajlardaki suyun gittikçe azalması ve tarım mahsullerinin zarar görmeye başlaması nedeniyle kentin simgelerinden olan Adliye Camii başta olmak üzere ilçedeki camilerde cuma namazı sonrası Bodrum Müftülüğü din görevlileri tarafından yağmur duası yapıldı. Kuraklık tehlikesine karşı ellerini semaya açan vatandaşlar, beklenen yağışların bir an önce düşmesi için dua etti.

Cuma namazını Kumbahçe Camii’nde eda ederek burada vaazda bulunan Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, “Son zamanların en kurak günlerini yaşıyoruz, kar ve yağmur olarak ilahi rahmete muhtacız. Geliniz hep birlikte rahman ve rahim olan rabbimize yakaralım. Ey merhameti bol olan Allah’ım acziyetimizi sana arz ediyoruz. Bizlerden rahmetini esirgeme Allah’ım semadan rahmet damlalarını indiren sensin, üzerimize kar ve yağmur indir, topraklarımızı suya hasret bırakma Allah’ım” şeklinde dua etti.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
BODRUM’DA CUMA NAMAZI SONRASI CAMİLERDE YAĞMUR DUASI YAPILDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.