1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak

Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak

featured

 

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Sipay Bodrum FK’ Fenerbahçe, karşılaşmanın hazırlıklarına tamamladı. Tarihinde ilk kez Süperlige yükselen ve ilk kez Fenerbahce ile karşılaşacak Bodrumspor Fk zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını tamamladı. Sipay Bodrum FK, tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçe maçı öncesinde ligde aldığı 3 galibiyet, 5 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 12. sırada yer alan Sipay Bodrum, Kadıköy deplasmanından puan ile dönmek istiyor.

Sipay Bodrum FK’da Tunahan Akpınar ve Süleyman Özdamar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’de ise sakatlıkları devam eden Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder’in yanı sıra kart cezası bulunan Fred, Sipay Bodrum FK karşısında forma giyemeyecek.

Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Mehmet Türkmen’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Anıl Usta yapacak. Adnan Deniz Kayatepe ise maçın dördüncü hakemi olarak görev yapacak

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.