1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’un İncileri Haftayı İki Galibiyetle Tamamladı

Bodrum’un İncileri Haftayı İki Galibiyetle Tamamladı

featured

 

Hafta İçinde sahasında ligin iddialı ekiplerinde Çanakkale Belediyespor’u yenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor hafta sonunda bir başka iddialı ekip Havran Beledieyspor’u da 3-2 yenerek, hanesine 2 puan daha yazdırdı.

B.B.Bodrumspor 3. Haftaya altında başladığı Çanakkale Belediyespor ve Havran Beledieyspor’un yenerek 5. Haftayı iki rakibin de üzerinde tamamladı.

KFC Kadınlar Voleybol 1.Ligi A Grubunda mücadele eden Bodrum’un incileri ilk seti 25-0’lik skorla kaybetmesine rağmen, 2. Ve 3. Setleri 25-23 ve 25-21 kazanarak 2-1 öne geçti.

4.Set tribün olaylarıyla maçın notları arasına girdi. Havran Belediyespor taraftarlarının gerek sporculara gerekse de Bodrumspor yöneticileri ve taraftarına yaptığı saldırılarla maç İki defa durdu. Hakemler seyirciyi dışarı çıkarmak istese de bu gerçekleşmedi. Bodrumspor büyük bir baskı altında oynadığı bu seti 25-20 kaybetti.

Karar setinde oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Bodrumspor saha değişimini 8-5 önde yaptı. Sonrasında seti 10-8, 13-10’luk skorlarla önde geçen Bodrum’un incileri seti 15-12, maçı da 3-2 kazandı.

Maç sonrası kısa bir değerlendirme yapan Bodrumspor koçu Adnan Kıstak, “Çok küçük bir salonda seyirciyle iç içe maç yaptık. Seyirci baskısını, hakaretini ensende hissediyorsunuz adeta. Bu şartlar altında Havran’da kazanmak çok zor. Zoru başardık. Haftayı da iki galibiyet ve 5 puanla kapadığımız için mutluyuz” dedi.

B.B.Bodrumspor ligin 6 hafta karşılaşmasında Beykoz Belediyespor’u konuk edecek. 3.11.2024 Pazar günü Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati 16:00..

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’un İncileri Haftayı İki Galibiyetle Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.