1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası ödül töreninde buluştu

Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası ödül töreninde buluştu

featured


Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası’nın bu yıl üçüncüsü düzenlendi. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı olan isimlere ödülleri takdim edildi.

Haber: Selçuk AKBAŞ

Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası, 27-28 Temmuz tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşti. Kalyon Holding ve Kalyon PV desteği ile düzenlenen turnuva iş dünyasının golf tutkunlarını bir araya getirdi.


616x321 1722282193296

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’nun ev sahipliği yaptığı Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerini Bodrum’da bir araya getirdi. Kalyon Holding ve Kalyon PV desteğiyle düzenlenen turnuvanın sonunda başarılı isimlere ödülleri takdim edildi.
İş dünyasının önde gelen isimleri Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası ödül töreninde buluştu – Resim : 1

GROSS ÖDÜLÜ MUSTAFA MAZMAN ALDI
Gross ödülünün sahibi Mustafa Mazman, ödülünü Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Regnum Golf & Country Club Bodrum Golf Kulübü Kurucusu Fikret Öztürk’ten aldı

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Kalyon Golf Cup 2024’e Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Lütfi Elvan, Kalyon Holding CEO’su Mustafa Koçar, Yıldırım Demirören, Mehmet Ziylan, Mehmet Saraçoğlu, Nihat Özdemir, Erdem Kramer, Fikret Öztürk, Hamit Altıntop, Ayfer Toprak, Beyhan Goldman Bernardete gibi isimler katıldı. Turnuvanın Gross ödülünün sahibi Mustafa Mazman ödülünü Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Regnum Golf & Country Club Bodrum Golf Kulübü Kurucusu Fikret Öztürk’ten aldı.

Golf dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı Kalyon PV Golf Cup 2023 turnuvası, Regnum Golf & Country Club Bodrum’da, güneş teknolojilerinin inovatif doğasını golf sporunun centilmen ve rekabetçi anlayışıyla buluşturdu. Kalyon PV Arge Merkezi’nin geliştirdiği solar palmiye, katılımcılara gün boyunca temiz enerji sağlarken elektrikli otomobillerini şarj etmek isteyen ziyaretçiler, Kalyon Holding iştiraklerinin yatırımlarıyla geliştirilen elektrikli araç şarj istasyonlarını deneyimleme fırsatı yakaladı. 84 lisanslı oyuncunun katıldığı turnuvanın ödül töreninin açılışını yapan Kalyon PV CEO’su Ersan Tüfekçi, ladies longest drive ve nearest to pin ödüllerini kazananlara takdim etti.

Turnuvanın kazananı Beyhan Goldmann Benardete, gross champion kupasını Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’nun elinden aldı

is dunyasinin onde gelen isimleri kalyon golf cup 2024te bir araya geldi sTc9CQpX

.ÖDÜL SAHİPLERİ

Turnuvanın diğer ödül sahipleri ise şöyle sıralandı:

Erkekler A kategorisinde; Serdal Erdoğan (1), Hüseyin Demirağ (2) ve Damir Urakov (3).

Erkekler B kategorisinde; Hakan Özyuvacı (1), Erol İslamoğlu (2) ve Vitali Viyazovoy (3).

Erkekler C kategorisinde; Erol Ayar (1), Kayrat Mami (2) ve Ahmet Ataman (3).

Kadınlar A kategorisinde; Nazlı Erdoğan (1), Sinem Wiwerse (2) ve Arzu Seçkin (3).

Kadınlar B kategorisinde; Dilek Uysal (1), Banu Özyemişçi (2) ve Funda Elgün (3).

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Kalyon Golf Cup 2024 Turnuvası ödül töreninde buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.